{"Anwendung":"Χρήση: Η κουρκουμάς προσδίδει σε πολλά πιάτα κάρυ το χαρακτηριστικό χρυσό-κίτρινο χρώμα, αλλά χρησιμοποιείται επίσης για να καρυκεύσει πιάτα ρυζιού, ριζότο, ψαρόσουπα, τσάτνεϊ και βόρειο αφρικανικά πιάτα με αρνί.","Geschmack und Aroma":"Γεύση και Άρωμα: ξυλώδες-γηίνιο στη μυρωδιά, ζεστό-καρυκευμένο, ελαφρώς πιπεράτο άρωμα με πικρή επίγευση","Tipp":"Συμβουλή: Η σκόνη δεν πρέπει ποτέ να τηγανίζεται στην αρχή του μαγειρέματος ή να σιγοβράζει για πολύ, αλλιώς το φαγητό θα γίνει πολύ πικρό.","Kategorie":"Κατηγορία: Μοναδικά Μπαχαρικά","Inhalt":"Περιεχόμενο: 50 γρ σε μεταλλικό κουτί","Hinweis für Allergiker":"Σημείωση για αλλεργικούς: Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σουσάμι, μουστάρδα και σέλινο.","Zutaten":"Συστατικά: Κουρκουμάς"}